Intensiu de ioga per a l’hivern, dissabte 21 de febrer a l’Electrodomèstica

cartell taller ioga

Malgrat a vegades no ens n’adonem, no vivim tant separades dels cicles naturals com ens pensem. I de la mateixa manera que els arbres necessiten despendre’s de les seves fulles a la tardor i estalviar-se les energies de cuidar les fulles durant l’hivern, nosaltres també necessitem passar els mateixos processos a nivell físic i emocional.

La idea del taller és generar un espai compartit d’escolta i quietut, un espai de serenor que el medi ens convida a viure però que a vegades ens costa integrar-lo en la nostra quotidianitat.

El taller tindrà una durada de 3 hores (aprox.) i consta de 3 parts:

  1. Començarem la jornada amb una petita xerrada on podrem compartir les experiències que ens acompanyen durant l’època freda de l’hivern i es farà una breu introducció sobre tipus d’alimentació, hàbits i rutines que ens poden ajudar a entendre’ns més i deixar-nos fluir en cada época que ens toca viure. Tot gaudint d’un bon chai calentó que ens ajudarà a entrar en calor per a preparar la pràctica.
  2. La segona part de l’intensiu consisteix en una pràctica de ioga centrada en àsanes (postures) que ens ajudin a estimular els òrgans que es veuen més afectats durant aquesta época de l’any i ens permetin alliberar tota la tensió (no només física) per cuidar el cos (i la ment). Serà una pràctica suau i conscient, buscant el màxim respecte i cuidado cap a nosaltres mateixes.
  3. Acabarem l’intensiu amb una relaxació guiada que es realitzarà en grups de 5 persones.

El preu del taller per persona serà de 10 euros.

Al acabar la sessió, podrem seguir compartint tot disfrutant d’un deliciós dinar vegà per 4 euros. (És prega confirmeu amb antel·lació per calcular quantitats).

Confirmeu el més aviat possible, doncs l’espai és limitat i només disposem de 10 places. 
Especifiqueu si veniu al taller i també si us quedeu a dinar al contacte: claudiesonne@gmail.com

Per a les que pogueu i volgueu, ens veiem el dissabte 21 de Febrer, a les 10.30 a La Electrodoméstica (C/ Creu dels Molers, 88)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s